Vafe dimensiune A4 (30 x 20) Landscape

Mercedes amg

De la 15.0 lei

Disponibil pentru:
Amidon Icing

Livrare in toata tara. Expediere in maxim 24 ore.

  • Poti crea un desert de poveste deosebit cu ajutorul personajelor pe care le poti decupa si aseza unde doresti pe tort
  • Imaginile/personajele le poti redimensiona, sterge sau adauga altele apasand butonul "Personalizeaza". Tot aici poti adauga ce text doresti.
  • Imaginea poate fi printata pe vafa din amidon, icing (sau pasta de zahar), daca doresti sa ti-o trimitem noi prin curier sau in format digital daca doresti sa o printezi tu.
  • Imaginile pe care ti le trimitem nu contin gluten, lactoza, nuci sau alergeni, sunt potrivite pentru o alimentatie vegana si, in plus, arata minunat pe tort.
  • Imaginile trimise de noi sunt bine impachetate ca sa reziste la transport, instructiunile de folosire sunt usor de aplicat si le gasiti sub forma videoclipurilor de pe site astfel incat poti transforma usor orice tort intr-un tort ca cel facut de profesionisti.
Aplicare vafa
1. Se aseaza imaginea decupata cu partea printata in jos pe o suprafata curata si uscata,
2. Se intinde gel neutru cat sa se acopere toata suprafata (spatele) vafei (gelul are rolul de a proteja vafa de umiditate si de a stopa deteriorarea imaginii).
3. Imaginea se aseaza apoi pe tortul (imbracat cu crema/frisca/pasta de zahar sau ce preferati dvs) cat se poate de bine nivelat,
4. Restul de gel se aplica deasupra cu cateva miscari, folosindu-va de o spatula sau un cutit mai lat, fara zimti (pentru a nu lasa urme si pentru un aspect cat se poate de ingrijit).
5. Marginea vafei se decoreaza dupa preferinta
      
Aplicare foaie icing
Se indeparteaza coala de plastic de pe spatele foii si se aseaza direct pe tortul imbracat in pasta de zahar sau crema de unt. 
Daca sunt mai multe imagini pe coala, se recomanda intai decuparea lor si apoi detasarea plasticului de pe spatele imaginii.

 Ingrediente vafe amidon
amidon de cartofi, apa, ulei de floarea soarelui, maltodextrin

Ingrediente foaie fondant/icing
Zahar, Sirop de glucoza uscata, umectant E420, apa, ulei de miez de palmier hidrogenat, stabilizator E415, E410, E413; Conservant E202, Emulgator E464

Depozitare: la rece si uscat (intre 18-22 grade C).

Informatii nutritionale/100 gr:
Energie 1602 kJ/378 kcal, grasimi 2.3 gr (din care saturate 2.2 gr), carbohidrati 90.3 gr (din care zaharuri 87.1 gr), fibre 1.1 gr, proteine 0.1 gr, sare < 0.1 gr.

Colorant 
Negru: Apa, Propilenglicol (E1520), glicerina (E422), colorant E151, E110, E102 
Albastru: Apa, Propilenglicol (E1520), glicerina (E422), albastru briliant E133, emulsifiant E433 
Galben: Apa, Propilenglicol (E1520), glicerina (E422), colorant E102, E122, emulsifiant E433 
Magenta: Apa, Propilenglicol (E1520), glicerina (E422), colorant E122, emulsifiant E433, colorant E122 
Atentie! Colorantii E122, E110 si E102 pot cauza perturbarea activitatii si atentiei copiilor. 

Valori nutritionale pe 100 gr 
Energie 276 kJ/66 kcal, grasimi 0 gr, carbohidrati 27,6 gr (din care zahar 0 gr, proteine 0 gr, sare < 0.1 gr)


VAFELE

  • Sunt facute din amidon, au o grosime de 0,5 mm
  • Le puteti decupa cum doriti dvs folosind o foarfeca perfect curata si uscata
  • Sunt recomandate cel mai bine sa fie folosite pe torturile acoperite cu unt.
  • Vafelor nu le place umiditatea. Daca este umezeala in incapere sau daca aveti mainile umede cand manevrati vafa, aceasta are tendinta sa devina moale, sa-si piarda tinuta si sa se onduleze pe margini. De aceea, in cazul in care imbracati tortul in frisca, va recomandam sa aplicati vafa pe tort inante de servire sau sa folositi gelul neutru (in acest caz, puteti sa aplicati vafa pe tort cand doriti dvs).

ICING

  • Foile nostre de icing sunt, in principiu un strat subtire de pasta de zahar intinse pe o pelicula de plastic.
  • Sunt perfecte pentru torturile imbracate in pasta de zahar sau crema de unt.
  • Daca doriti sa aplicati foaia de icing pe un tort imbracat in frisca, va recomandam sa o aplicati inainte de servire deoarece umiditatea din frisca face ca imaginea sa se topeasca si sa se transforme in crema.
  • Pentru decupat, puteti sa folositi o foarfeca uscata si curata sau un cutter (in cazul folosirii cutter-ului, grija mare la suprafata pe care puneti foaia de icing pentru a o decupa, sa nu o zgariati/taiati!).
  • Culorile pe foaia de icing sunt mai intense, mai clare, dar pot curge sau se pot pata daca sunt umezite sau manevrate cu mainile umede.
  • Foile de icing se pot rupe daca sunt prea moi din cauza temperaturii ridicate sau daca sunt umede, asadar este cel mai bine sa lucrati cu ele in mediu racoros si cu mainile uscate.

Daca in bucataria ta este neobisnuit de cald dupa o serie de copt, asteptati sa se racoreasca inainte de a incepe sa manevrati imaginile pentru tort. Prea multa caldura si umiditate in aer pot ondula marginile foilor de napolitana.