Concediu în perioada 19.09.2024 - 28.09.2024.
Toate comenzile plasate în această perioadă vor fi trimise începand cu 30.09.2024. Mulţumim pentru înţelegere.
Accesorii

Gel Neutru Lipire Vafa Amidon

De la 7.0 lei

Livrare in toata tara. Expediere in maxim 24 ore.

O punguta de gel are 140 gr
  • Gelul neutru are rolul de a proteja vafa din amidon de umezeala din crema/frisca/frigider, iar culorile vafei vor fi mai intense
  • Poate fi folosit si peste decorul tortului/tartelor realizat din fructe, dandu-i luciu si pastrand fructele proaspete
  • Usor de folosit deoarece nu necesita preparare termica
  • Este ambalat intr-o punguta rezistenta la transport si care il face usor si practic de aplicat
  • Folosind gelul, vafa poate fi asezata pe tort chiar si cu o seara inainte
  • Retineti! Ca sa protejeze vafa, aceasta trebuie data cu gel pe ambele parti

Ingrediente gel neutru:
Sirop de glucozasi fructoza, apa, zahar, agent de gelificare (E 440, E 415), acidulant (E 330), conservant (E202).
Pate contine urme de: alune de padure, lapte si derivati (lactoza si proteina)

Depozitare:
Gelul se pastreaza la loc racoros si uscat, ferit de lumina (nu in frigider)

Valori nutritionale/100 gr:
Valoare energetică: 1072 KJ/100g, 253 Kcal/100g
Proteine totale (g/100 g):
Carbohidrati (g/100 g) 63,1 ±3
dintre care Zahar 52,5 ±3
            
Grasimi (g/100 g)
dintre care: 
            Saturate: 0
            Monosaturate: 0
            Polisaturate: 0
            Acizi grasi trans* < 1%
Fibre (g/100 g): 0,5 ±0,1
Sare (g/100 g): 0,1 ±0,05

Mod de folosire

Pe vafa:
Pasul 1 :Se aseaza imaginea decupata cu partea printata in jos pe o suprafata curata si uscata
Pasul 2: Se intinde gelul neutru cat sa se acopere toata suprafata (spatele) vafei
Pasul 3: Imaginea se aseaza apoi pe tortul (imbracat cu crema/frisca/pasta de zahar sau ce preferati dvs) cat se poate de bine nivelat
Pasul 4: Restul de gel (aproximativ jumatate din cantitatea de gel din punguta) se aplica deasupra cu cateva miscari, folosindu-va de o spatula sau un cutit mai lat, fara zimti (pentru a nu lasa urme si pentru un aspect cat se poate de ingrijit).
Pasul 5: Se decoreaza torul dupa preferinta

Pe fructe din decor:
Se taie un coltisor al pungii de gel, tineti punguta in mana exact ca pe un pos cu dui si cu miscari in zig-zag acoperiti cat mai mult din suprafata fructelor