Gel Neutru Lipire Vafa Amidon
De la 7.0 lei
Livrare in toata tara. Expediere in maxim 24 ore.
O punguta de gel are 140 gr
- Gelul neutru are rolul de a proteja vafa din amidon de umezeala din crema/frisca/frigider, iar culorile vafei vor fi mai intense
- Poate fi folosit si peste decorul tortului/tartelor realizat din fructe, dandu-i luciu si pastrand fructele proaspete
- Usor de folosit deoarece nu necesita preparare termica
- Este ambalat intr-o punguta rezistenta la transport si care il face usor si practic de aplicat
- Folosind gelul, vafa poate fi asezata pe tort chiar si cu o seara inainte
- Retineti! Ca sa protejeze vafa, aceasta trebuie data cu gel pe ambele parti
Ingrediente gel neutru:
Sirop de glucozasi fructoza, apa, zahar, agent de gelificare (E 440, E 415), acidulant (E 330), conservant (E202).
Pate contine urme de: alune de padure, lapte si derivati (lactoza si proteina)
Depozitare:
Gelul se pastreaza la loc racoros si uscat, ferit de lumina (nu in frigider)
Valori nutritionale/100 gr:
Valoare energetică: 1072 KJ/100g, 253 Kcal/100g
Proteine totale (g/100 g):
Carbohidrati (g/100 g) 63,1 ±3
dintre care Zahar 52,5 ±3
Grasimi (g/100 g)
dintre care:
Saturate: 0
Monosaturate: 0
Polisaturate: 0
Acizi grasi trans* < 1%
Fibre (g/100 g): 0,5 ±0,1
Sare (g/100 g): 0,1 ±0,05
Pe vafa:
Pasul 1 :Se aseaza imaginea decupata cu partea printata in jos pe o suprafata curata si uscata
Pasul 2: Se intinde gelul neutru cat sa se acopere toata suprafata (spatele) vafei
Pasul 3: Imaginea se aseaza apoi pe tortul (imbracat cu crema/frisca/pasta de zahar sau ce preferati dvs) cat se poate de bine nivelat
Pasul 4: Restul de gel (aproximativ jumatate din cantitatea de gel din punguta) se aplica deasupra cu cateva miscari, folosindu-va de o spatula sau un cutit mai lat, fara zimti (pentru a nu lasa urme si pentru un aspect cat se poate de ingrijit).
Pasul 5: Se decoreaza torul dupa preferinta
Pe fructe din decor:
Se taie un coltisor al pungii de gel, tineti punguta in mana exact ca pe un pos cu dui si cu miscari in zig-zag acoperiti cat mai mult din suprafata fructelor